Onze geschiedenis

De eerste servies van De Lekpot dateert al van april 1981!  De toenmalige uitbaters, Eddy Van Parijs en Roos De Pla gooiden zich in een avontuur dat meer dan 30 jaar heeft geduurd.
In 2013 nam de jongste zoon, Jochen Van Parijs en zijn echtgenote Sandra Deryckere de fakkel over.  Het duurde slechts 2 jaar voor ze de zaak volledig renoveerden.  Op 14 februari 2015 ging de totaal vernieuwde “De Lekpot” terug open.

De Lekpot staat garant voor:

  • Een aangename sfeer
  • Een professionele en discrete bediening
  • Lekker eten!

Jochen Van Parijs

zaakvoerder
IMG_0639 (Large)

Ons interieur is geen toeval!

Echtgenote en medezaakvoerder Sandra Deryckere is naast een graag geziene gastvrouw ook interieurspecialist!  Als uitbaatster van de interieurzaak Couleurs de Provence te Westende-Dorp heeft ze al meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van sfeer en gezelligheid!

Van planning tot keuze van materialen, opvolging van de werf, ….  Sandra heeft van dit project persoonlijk haar paradepaardje gemaakt, en is er met glans in geslaagd.

Ze koos voor de 86 zitplaatsen duurzame materialen.  De massieve eiken tafels en stoelen, gecombineerd met gestoffeerde stoelen en lederen chesterfield banken maken het geheel naadloos, tijdloos en super gezellig!  Met de steeds wisselende decoratie uit haar winkel zal De Lekpot er regelmatig anders uit gaan zien.

Een ``maitre`` van het eerste uur ...

Tommy Spriet is voor de uitbaters de rechter hand van het eerste uur.  Reeds 16 jaar werkt hij in de zaak en groeide mee tot wat het nu is.  Hij werkt pro-actief mee achter de schermen om producten te kiezen, de kaart op te stellen, gerechten te ontwikkelen, … .  In tijden dat het beroep van ober / maître d’hotel zeldzaam begint te worden zijn het mensen als Tommy die het tegendeel bewijzen.
tommy

Excellent various menu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Fugiat sint eos veritatis sapiente omnis dolorum tempore minima optio magnam quis quisquam voluptatum atque sit impedit inventore quaerat enim praesentium aliquam, pariatur earum iusto nisi perspiciatis velit!

Over 100 different meals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Our Chef

Chef is also an artist and our chef proves it! Every served meal is a piece of art,come and enjoy your exclusive masterpiece!

Duis ultrices, augue ac sagittis alique

  • Posuere risus tortor non diam
  • In molestie pellentesque tristique
  • Aliquam erat volutpat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Fugiat sint eos veritasapiente omnis dolorum tempore minima optio magnam quis quisquam voluptatum

placeholder_2

Testimonials